Websites

Natuurmedia gebruikt het internet als een medium waarop veel informatie en beelden tentoongesteld kunnen worden. Net als de overige activiteiten van Natuurmedia staat dit medium in het teken van de natuurbescherming en voorlichting hierover. NatuurMedia heeft enkele websites ontworpen voor de verspreiding van educatief materiaal. Daarnaast zijn er sites over klimaatverandering, websites behorend bij boeken en websites als platform en database voor beelden. Hieronder enkele voorbeelden.

CoastTV

Een platform voor films over natuur, cultuurhistorie en duurzaam gebruik van duinen, wadden, het strand en de zee in beeld

Duinen en mensen

Site behorend bij de boekenserie Duinen en mensen, vol met achtergrondartikelen, panoramafoto’s, videos en geluiden uit het duin.

Kaderrichtlijnfilms

Haal meer uit schoon water. Vijf voorbeelden voor de Europese Kaderrichtlijn Water.

Wat kunnen wij voor u doen op het gebied van website ontwikkeling?

NatuurMedia heeft in de loop van de tijd expertise opgebouwd op het gebied van communicatie over de natuur en landschap. Natuurmedia kan u op het gebied van website ontwikkeling verschillende diensten leveren:

  • Een gedeelte van uw site aanvullen. Denk bijvoorbeeld aan films leveren en inpassen, tekst schrijven of webpagina’s of modules bijvoegen.
  • Een volledige website bouwen rond een thema of uw organisatie. Vanuit uw programma van eisen een site construeren met bij behorende vormgeving opzetten.

Wat kan NatuurMedia op onderdelen?

  • Film maken/implementeren
  • Tekst leveren
  • Foto’s leveren
  • Website ontwerp en uitvoering

 

Interesse in website ontwikkeling? Neem contact op voor meer informatie.