STAGIAIR uitgeverij gezocht

Uitgeverij Natuurmedia ZOEKT EEN STAGIAIR of werkervaringsplaats voor:
Sponsoring en acquisitie boek Bloeiende duinen
Website bloeiendeduinen.nl is een ontwikkelplatform voor een komend landelijk boek
We zoeken iemand die via werkervaring zich wil ontwikkelen of een stagiair HBO, minimaal 3 maanden ter ondersteuning van de uitgeverij met liefde voor natuur en boeken en goede zin om zijn of haar communicatief talent verder te ontwikkelen in een non profit uitgeverij.
– locatie: De Groene Plantage / Uitgeverij Natuurmedia, Plantage Middenlaan 2c, 1018 DD Amsterdam (naast de Hortus Botanicus)
– goede stagevergoeding en reiskosten in overleg
Neem contact op met Rolf Roos,  postbus@natuurmedia.nl
Rolf Roos is publicist en documentairemaker op het gebied van ecologie en natuurbescherming. Bij videoproducties neemt hij regie, productie, camerawerk en/of scripts voor zijn rekening. Hij werkt zowel voor TV-programma’s als in opdracht voor terreinbeherende organisaties en architectenbureaus. Als bioloog is hij actief bij de programmering van (veld)symposia en verzorgt hij lezingen, workshops en trainingen over ecologie, wilde flora en natuurbeheer. Hij houdt ervan de grenzen van zijn vakgebied te overstijgen, zowel inhoudelijk (zie bijv. Kolen & Lemaire, 2001) als methodisch door het hanteren van onorthodoxe presentatievormen. Heeft veel kennis en ervaring met natuur en landschap en is gespecialiseerd in het zichtbaar maken van soms subtiele milieudruk (zoals een ander klimaat) op de natuur.