Webwinkel nu samen met IVN Servicedesk

Nieuwe webwinkel

Geen nieuws eigenlijk:

  • boeken blijven gelijk
  • prijzen blijven gelijk (wel wisselende aanbiedingen)

Maar toch. De webwinkel zelf is verhuist naar de Groene Plantage, Amsterdam (naast de Hortus), waar Uitgeverij Natuurmedia o.a. met IVN kantoor houdt. Omdat Servicedesk IVN (die aardige mensen bij de entree) nu de verzending doet houdt het IVN daar ook wat aan over.

Voor vragen kunt u altijd terecht bij postbus<at>natuurmedia.nl.

Wilt u onze boeken verkopen in bezoekerscentrum e.d. of heeft u een  aantal exemplaren nodig voor bijvoorbeeld een onderwijstoepassing: stel uw vraag over onze kortingen per mail.

Wilt u een bestaand of komende titel aanbieden voor onze webwinkel? Doe een verzoek per mail.

schermafbeelding-2016-12-06-om-12-43-18

Rolf Roos is publicist en documentairemaker op het gebied van ecologie en natuurbescherming. Bij videoproducties neemt hij regie, productie, camerawerk en/of scripts voor zijn rekening. Hij werkt zowel voor TV-programma’s als in opdracht voor terreinbeherende organisaties en architectenbureaus. Als bioloog is hij actief bij de programmering van (veld)symposia en verzorgt hij lezingen, workshops en trainingen over ecologie, wilde flora en natuurbeheer. Hij houdt ervan de grenzen van zijn vakgebied te overstijgen, zowel inhoudelijk (zie bijv. Kolen & Lemaire, 2001) als methodisch door het hanteren van onorthodoxe presentatievormen. Heeft veel kennis en ervaring met natuur en landschap en is gespecialiseerd in het zichtbaar maken van soms subtiele milieudruk (zoals een ander klimaat) op de natuur.